Nilkus Merhaba hanımlar.7 aylık bir kızım var.ve sürekli onu yürütmemizi istiyor.govdesinden tutunca direk hızlı hızlı adım atıyor ve yürümek istiyor. Ama bel kalmadi artık bizde. Yürüteçte çok zararlı diyorlar. Siz neler yaptınız bu süreçte..
derinsmoms Nilkus 5 aylıktı koymaya başladım gayet mutlu evın ıcınde dönüp duruyor hepimiz öyle büyütmüş aılelerımız sonuçta tabi ki zararlı ama doktoruma danıştım günde 10 dk dan fazla koyma dedı her akşam mutlaka 10 dk koyarım çok mutlu oluyor
efuchan Nilkus yürüteç müthiş bir OYUNCAK çocuk her yeri keşfetmeye başlıyor kendi kendine hareket etmeye başlıyor çok mutlu görünüyor ben yürğteçi sorduğumda doktor yürüteç bir oyuncaktır yürüyüş aracı değildir bu yüzden gün içinde ara ara koyuyorum
Abektas tosbikannesiii şöylee anlatayım 😬 ortalama 8 kilo bebeğiniz var bunun 6 kilosunu yürüteç taşıyor bebeğin bacaklarına 2 kilo kalıyor haliyle bacaklar zayıflıyor. Ekstra yürüteç ne tarafa giderse oda otarafa yöneliyor yanisi yürürken sağa sola yönleniyor düz yürüyemiyor 1 hafta önce doktoeum anlattı yürüteç kullanalımmı diye sorduğumda. Eve gelip naptım yürüteçe bindirdim 🤫🤫😂😂😂
Abektas derinsmoms benimkide 5,5 aylıktı. Yarım saati geçirmiyorum. Ve sonrasında kendim yürütüyoeum düzgün bassın diye
AslanAnnesi35 5 aylıkken yürüteçe bindirdim o kadar çok hareketli ki hep yürümek, dönmek, kalkmak istiyor. Şuan 7 aylık bazen yürüteç bazen mama sandalyesi derken akşam oluyor işte ama benim ki de durmuyor senin ki gibi şuan belim o kadar çok ağrıyor ki 😔