Eddaliko Arasannesi ilaç falan kullanmadan çözebildiniz mi siz bende doktora göründüm ilaç yazdı ancak emzirdiğim için kullanamıyorum cok zor durumdayım onlar geçse dahi asıl sorun kabızlıgı çözmek değil mi?
Arasannesi Eddaliko ilaçsız geçirdim ben söyledıgım bu yöntemlerle.evet tabı kabızlık olamması gerekır oyuzden bol su tüketilecek.bir daha tekrarlamaması adına yeme içmeye de dıkkat etmek gerekır aşırı acı ekşi gıdalardan uzak durmakta fayda var
F-Betul asel16_hurmuz Daha erkenmiş kronikleşmeden doktora gidin, duş başlığı ile sıcak su tutabilirsiniz oraya bir de sıvı beslenin ama ihmal etmeyin
Krsmngl asel16_hurmuz biobelindanın diş macununu konuşuyorlardı geçwnlerde komşular 🤷🏻♀️ Çok iyi geliyormuş
Alya34 Elv_18 Bende anlamadim ve şaşırdım yani kışın ne yicex mecbur illa yiyoruz yani yeşillik yemeden olur mu işte neyse şey demişler cnm ekmek tuketme baharatlı yeme yeşillik yeme e ne yicek bu adam
Elv_18 Alya34 evet baharatlı yememe konusunda beni de uyarmıştı doktor siz deyince hatırladım .ekmegi tam buğdaylı tuketse aslında lif açısından iyi olur .bol bol lifli şeyler yemek gerekli ki bağırsakta emilsin onlarda yesillikte var acaba pişmiş olarak mi dedi ıspanak gibi.bana salata olarak yeşillik önerdi çünkü
Margaritta Geçmiş olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. Su, su, su mutlaka ama mutlaka bol su içmelisiniz. Doktorda üzerine basarak bunu söyledi.
Oglusumsalihim Bende bu sorunu yaşadım acısından kivraniyordum ki eczaneden memethol sprey aldık çok çok iyi geldi boşuna acısını çekmişim.. hemen rahatlattı sonrada geçti gitti şükürler olsun..
F-Betul Oglusumsalihim Merhaba memetholü ben de aldım ama dolardaki başvura iyi geliyor mu ? Sizin de dışarda mıydı?
Oglusumsalihim asel16_hurmuz alabilirsiniz bize hatta eczaneci tavsiye etti kendisi kullanmış.. sıcak su falan denedim ama anlık rahatlatiyodu sadece iyiki dinleyip almisiz.. kusura bakmayın geç döndüm ama anca fırsat bulabildim
Tortilla_ Basur bende de var yıllarca beraberiz 😀 Canımı yakıyor ama tuhaf Bir şekilde acıdan zevk alıyorm.(cinsel anlamda değil) 😀😀😀 Acı yememem lazım ama hayatta dayanamam. Gömüyorum acıyı 😀 Tabi çıkışı sen misin acı yiyen al gör acı nasıl oluyor dedirtiyor 😂 Zalım basur yıllarca ben ona o bana eziyet ediyor 😂😂 Çok geçmiş olsun 🍀