Dmt-01 Nur1126 fakir bi ailenin zengin bir ailenin evine kendini hileyle aldırması ve sonrasında gelişen olaylar evin bodrumunda yıllardır yaşayan biri var ve onun tehditiyle planları bozuluyo filan güzel bi filmdi sonunda way be dedirttiren bi filmdi
CemreKerem35 Nur1126 interstellar , temel içgüdü , forrest gump , joker ( en son seri) , django, pulp fiction, soysuzlar çetesi ( İngilizcesini unuttum ,tarantino filmi .) The platform .
Nur1126 CemreKerem35 oo bunlar baya götürür bizi 😍😍 hep aynı filimleri izle izle sıkıldık geçen hary poter izledik
Bireylulmeselesi02 Nur1126 yedi kız kardeşin mücadelesini anlatıyor ama gerçekten çok güzel film normalde çok film izlemeyi seven biri değilim ama çok etkilendim
Nur1126 Bireylulmeselesi02 ya bi kızın parmağı kopuyor diye diper kardeşlerinde parmağını kesiyor babaları demi ?
Kuzey-41 Nur1126 korku seansı diye seri film var bilirsin belki o filmdeki korkunç rahibe vardı onun filmi gercekten film yani 👍🏻 film delisiyim izlemedigm film yoktur heralde😄 ama cogunluk korku gerilim izlerim
Bireylulmeselesi02 Nur1126 aynen benimde en çok etkilendiğim ve beğendiğim film🤗 aslında bir tane daha vardı onun ismi aklıma gelmiyor 😭
Bireylulmeselesi02 Nur1126 aynı ben gibisin izliyorum ama isimleri genellikle unutuyorum. Aklıma gelirse yazarım☺️
Pamuk_seker Nur1126 ben efsaneyim Erkekler ne ister The christmas chronicles 1ve 2 The meg derinlerdeki dehşet Hizli ve öfkeli serisi Pessengers Koloni 😇 Riddik günlükleri Nefesini tut Ölümcül labirent Bu filmeliri izle hepsi muazzam 😆