Minikannesi00 Burcin61 kesin o da yapmaz bende 😂umudum tükendi denemekten bıktım dut kurusu son denememdi
Aybars16 Busy34 onu açan benim 🙋🏻♀️ 1 sb suya 1,5 yk dut koyup kaynatın yarım bardak çıkıyor günde bir kere için
Keremalpinannesi Aybars16 ayy bende bunu arıyordum. Bebeğim biberon tutmuyor sütumde cok azaldı cekiyo çekiyo gelmiyoo. Şuan ocağa koydum deneyeceğimm. Post içinde teşekkürler
Aybars16 Busy34 baya gördüm hemde. Hatta internete bakarsanız eğer yeni doğan anneler dikkat etmeli yazıyor. Bebek memeyi boşaltamıyor ya mastit olma açısından çok süt oluyormuş miktarını arttırınca. Ben bir ay dır içiyorum maşallah yani 😂🧿
YeldaKuzey Smy16 adetliyken süt azalıyor mu? Benim ilk bebegimde tam düzene girmedi adetim bunu merak ediyorum gercekten
Smy16 YeldaKuzey evet azalıyo tadıda degiliyomuş, benim adetime 1 hafta kala azalıyo aşırı derecede hemde bebegim emmek istemiyo her ay yaşıyorum bunu
YeldaKuzey Minikannesi00 gercekten mi ya.. benim bebegim 4 aylık be yaptıysam sütüm artmadı en son humana çayını denemek istedim günde 2 fincan içiyorum şuan adetliyim yine bir faydası yok sütüm cok az 😔
Busy34 Aybars16 günde bir kereye içmeye rağmen o derece artıyorsa maşallah o zaman bebeğiniz ne kadarlık
YeldaKuzey Smy16 aaa bunu öğrendigim cok iyi oldu tesekkürler. Bebegim 1 haftadır emmek istemiyor bende diyorum ki meme reddi yasıyoruz artık sadece mama vercem🙈
Ayazpoyraz1 Busy34 karadut bende cok faydasini gordum lohusayken yaptim cok iyi geldi 6 aylik oldu oglum hala bazen azaldigini farkedince iciyorum
Melikederinakinnn Busy34 canim kuru dut ve kuru inciri birlikte yap aktardan alabilirsin goz karari koyman yeterli komposto yapar gibide yapabrlsn kaynatpda iceblrsin sabah ogle aksam gunde uc kere icmelisin