Masalannesi Herkese merhaba. 7 haftalik bebegim var ve yaklasik 4 haftadir yuzunde boynunda alninda minik kirmizi sivilce tarzinda seyler var. 2 kere doktora goturdum önce sicaktan isilik olmus gecer dedi. Daha da yayilmaya ve kurumaya baslayinca da atopik dermatit dedi muslera nin banyo losyonunu verdi 2 3 gune gecer dedi. Nerdeyse 1 hafta olucak geçmedi.bu seferde iki yanagi da komple kirmizi oldu. Bu sorunu yasayip bitkisel ya da ne biliyim bir cozum bulan var mi. Kizim surekli yuzunu kasiyor agliyor icim parçalanıyor:((
Gizemre Masalannesi sizin yediklerinizden ve olmuştur büyük ihtimalle süt ürünlerini fazla tüketmeyin bizde de olmuştu mustelanın losyonu geçirmiyor mustela stelatopia atopik nemlendiricisini alacaksınız hergün sabah öğle akşam sürün 2-3 günde geçiriyor
Tobe Masalannesi benim bebeğim de de başladı üstelik mustela kullanıyorum henüz doktora gitmedim ama diğer oğlum bebekken olmuştu “atopiclair” ilaç kullanmıştım ve çok iyi gelmişti, başka bir ilaç kullanacaksanız da kortizonsuz olmasına dikkat edin
Balannesi Masalannesi Beyaz tenli bebeklerin kötü yanları😕 genelde sonraki aylarda birşeye alerjisi çıkıyor genelde yumurta oluyor. Bi süre tüketmeden deneyin
Gizemre Masalannesi hayır mustelanın hiç bir ürünü kortizon içermiyor egzama için en etkilisi bu krem benim oğlumun kini tamamen geçirdi hatta ilk zamanlar yanaklarına bol bol sürün hiçbir zararı olmaz ama sizde süt yoğurt peynir tarzı şeyler tüketmeyin
Masalannesi Gizemre bu sabah dediginiz kremi aldim. Hatta şampuanindan da aldim. Gozlerime inanamiyorum ama daha iki kullanımda ciddi fark oldu. Allah sizden razi olsun ❤❤
Uygarella Tobe merhaba umarım cevap verirsiniz.atopiclair in şampuanı var mı acaba ben bakıyorum sadece kremi var. Doktorumuz söyledi ama krem mi demek istedi anlamadım hiç 🤷♀️
TgcDvc Masalannesi bizdede var ben mustela şampuan yağ ve kremini Aldım.. tüm banyo ürünlerini degıstirin bence
Gizemre Masalannesi Allah sizdende razı olsun iyi olsunda Kuzucuk peki şampuanı denediniz mi hiç bizimki ne zaman mustelayla yıkasam ağlıyo acaba gözünü mü yakıyoki dalinle yıkayınca sorun yok ama Yıkadıysanız bi tepkisi oldumu bebeğinizin 🤔
Masalannesi Gizemre. 2 kere Yikadim sampuaniyla ama gozune cok dikkat ettij hic gelmedi. Hatta bugun dusundum gozunu yakar mi acaba diye. Sanmam ama bebekler icin kullanilan bir urun herhalde yakmaz. Kesin cevap icin kendimizde deneyelim 😄