Elifnaz20 Kimse yazmamis 🤣 Ben yazayim bari :) Denemedigim için oneri olmaz ama… babyjem in cam rendesini almistim indirimdeydi bi sira hepsiburadada8 liraya falan…
Korkmazin buharli pisirme tenceresine bakiyordum bi suredir gerek yok mu buharlinpisirici aparatlar oluyor ya ya da metal suzgec onlar da is goruru diye dusunuyordum ama sonradan alayim dedim tencere cok kullaniyorum bazen temiz olmayiveriyor su an bile… 207 luraydi bir iki haftadir bakiyordum bugun 180 kusure dusmus trendyoldan aldim.
Hem.dis kasiyici olarak da kullaniyorlar diyorlardi oioi nin silikon kasigini almistim bugun tabagini da aldim kasigi 18 e almistim tabagi bugun 76 ya aldim. Vakumlu bölmeli…
Mycey in kücük bardaklarini gordum 3lü malzemsi iyi falan yazmislar cay bardagindan kucukmus 13 tl falandi o yeterli mi mesela yoksa su vermek icin kendisi icsin diye alistirma bardaklarindan almak lazim mi karar veremedim
… lazim sanirim… bir tane silikon onu cepli gibi olan onluklerden almistim o da babyjem di sanki sarı renk hayvan figurlu…
Kase, kaşık, çatal lazim mi ne marka alinabilir?
En önemlisi mama sandalyesi daha once yorumlarda ikeanin antilop muydu modelini umuttjm da iyi demislerdi fiyati da uygun gibiydi 150 tl civariydi ama mindersiz ona minder falan bir sey koyuyorkar mi acaba… bir de kiwi marka mi ne gordum trendyolda 500 tl falan gibiydi daha orta yollu bir sey var mi mesela…