Kizlar ozellikle cocuk gelisimci arkadaslarimda cevaplarsa cok sevinirim..kizimda gozlemledigim bir kac sey yazacagim sizde de durum oyle mi?
*Gün boyunca hic oturmuyoruz asiri hareketli
*temastan cok hoslanmiyor sevdirmiyor mesela esimle hep hayalimizdi sarilcaz uyiicaz falan hemen tekmeler sıklmalar kucagmda durusu 2 saniye..
*bultak aldik farkettim ki daha onceki etkinliklerde de hep dagitma atma firlatma..mesela doldurma yok yine farkettim ki yere oturuyoruz mesela sirti donuk oturuyor yuzunu donmuyor otururken 😶(bunu guven duydugu icin yaptklarini okumustum sizce neden?)
Puzzle yapiyoruz ben takiyorum o alip atiyor ayiriyor yine
Dikkati cok kisa sureli ama gozlemleri cok iyi bugun durup dururken cayima elindekini batirdi 😂 kelimeler baya cikiyor artik baya bir sey soyluyor aliyim ki veriyim mi benim mi? Gibi gibi..ha konustu ha konuscak diyoruz.
Dikkat kisa sureli olunca onca kitap oyuncak elimde patliyor 😂
*tv izlemiyoruz sadece birkac video var cocuk sarkisi gunde 1kez acip oynuyoruz onun disinda olabildgnce sakinmaya calisiyorum
*kendi kendine uyuyor gece 12de beslenme yapiyoruz bir daha ya 4 5 gibi uyanip uyuyor ya da 6 7 de kesin kalkiyor.. sizler gece beslenmesini kestiniz mi??
*emme cok azaldi talep etmiyor pek
*yemek olaylari cok iyi hatta yemek yemekten zevk aliyor 😂
Siz de durumlar nasil? Bu bosaltma firlatma parcalama ve ters oturmaya taktim neden ya 🤭