Yagmur46 AnayimBenAnaaa bildiğim kadarıyla silme özelliğini isteğinize göre kullanıyorsunuz ya da kullanmıyorsunuz. Yani moplu alsanız bile sadece süpürme islemini yaptırıp silme yaptirmazsiniz. Haritalama özelliği de ikisinde de var diye biliyorum ben 😇
AnayimBenAnaaa balcicegin_annesi ay ben de içinden çıkamadım bi türlü kullanmadığım mop için de boşa ekstra para vermek istemiyorum arada bayağı fiyat farkı oluyor sanırım🤣
balcicegin_annesi AnayimBenAnaaa sadece süpürme özelliği olan robot buldunuz mu siz acaba ? Ben arıyorum ama hepsi moblu diyor
AnayimBenAnaaa balcicegin_annesi sadece süpürme özelliği olan yanılmıyorsam gördm bi süre önce yine araştırırken ama haritalaması yoktu diye direkt es geçtim o yüzden model falan hatırlamıyorm hiç 🤷🏻♀️ Arap saçına döndü bu mesele benim için 🤣
mirayyy20-20 Ben de bunu arıyorum silme istemiyorum haritalama olan iyi süpüren robot el ele verip bulalım. Ev supurmeyi hiç sevmiyoruz hep sorun oluyor kızım da korkuyor
balcicegin_annesi AnayimBenAnaaa harita özelliği olmazsa işe yaramaz ya nasıl süpürür ki acaba o özelliği olmasa etrafa mı çarpar acaba 😀
esra-ediz balcicegin_annesi roborock s5 max bnmki de. evet bencede silme olmasada olurmuş , zaten sildiğiyle silmediği bir gibi anlaşılmıyor baya az su kullanıyor :) ama süpürmesi cok güzel🥰sarj süresi 2.5 saat olması iyi. tavsiye ederim🤩
balcicegin_annesi esra-ediz çok teşekkür ederim ☺️ siz nerden ne kadar aldınız acaba bende ona göre aklımda kalsın fiyatları yada indirimde beklesem
esra-ediz balcicegin_annesi trendyol ideal seçim Adlı satıcıdan aldım cnm . kasım indirminde 4032 tl aldım.