Deletedmom98 emziren anne icin bogaz agrısına ne yapılabilir? kusburnu, zencefil limon ictim ilaç kullanmak istemiyorum soguk aldıgımdan eminim ne yapabilirim?
Butterfly Deletedmom98 karbonat , tuz , iyot bunlardan 1 er tatlı kaşık 1 st suya döküp gargara ederseniz inşAllah ki geçer . Dün bendede ağrı vardı yaptım geçti çok şükür
elmaliturtam Deletedmom98 adaçayı ile gargara limonlu ballı ılık su bol su iyi gelenler bana Rabbim şifa versin inşallah
Deletedmom98 Balkizlarim portakal vs gaz yapıyor diye tüketmiyordum sanırım bir kereden birsey olmaz 😔
Deletedmom98 Butterfly iyot yok sanırım evede iyotsuz yapsam bide 1 lt sumu ? ılık sıcak fark edermi?
Butterfly Deletedmom98 ılık su olsun . 1 çay bardağı kadar su , iyot yoksa da olur eğer hidrogen perks varsa onuda kullana bilirsiniz
Deletedmom98 elmaliturtam adaçayı içmeyip gargara degillmi? amiinn yarabbim inşAllah şafi isminin yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
elmaliturtam Boğaz ağrınız geçerde eklem sırt bacak ağrınız olur ise lütfen önlem amaçlı bir test yaptırtın ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerekir inşallah soğuk algınlığıdır tabi ki önlem amaçlı
Deletedmom98 elmaliturtam sırt agrım var ama dogumdan beri var bacak agrım da aynı sekilde 😔 temasım olmadı bir gün sogukta kaldık ısıtıcı bozuldu ondan dolayı soguk aldım diye düşünüyorum aslında
elmaliturtam Deletedmom98 aynen emzirdiğiniz için içemezsiniz bana da doktor demişti çok iyi geliyordu inşallah size de şifa olur