hulyadurmus Kızlar benim bebeğim 2 buçuk aylık yastık kullanmadim bu zamana kadar uzmanlarda 2 yıl önermiyormuş okuduğum kadarıyla sizler kullanıyor musunuz ?
Balkizlarim hulyadurmus kullanmıyorum 2 kızımda 2 yaşından sonra kullandılar küçükte şuan 2 yaşını bekliyor 😅
elfozyil hulyadurmus kullanmamak daha iyi diye düşünüyorum ama bir çok annemizde kullanıyor bende hamağıNda sallarken ince bir yastık kullanıyorum ama beline kadar destekli sadece bacakları açıkta kalıyor normal yatağında kullanmıyorum
Kuzumveben hulyadurmus hayir kullanmadim yeni 2.yasinda bebegim yeni kullanmaya basladik iki yastan once gerek yok
Ggure Benim bebeğimde 3 aylık mama içerken kullanıyorum artık yatarken henüz kullanmıyorum ama kullanıp kullanmamak arasında kararsızım
zeynepzeze 2 yaşına kadar yastık kullanımı önerilmiyor. Omurgalarına zarar verdiği için. 15 aylık ben hiç kullanmadım
hulyadurmus zeynepzeze Bende o şekilde okumuştum ama bakıyorum etrafimdakiler kullanıyor benim kullanmamam daha iyi
Balkizlarim hulyadurmus sana bişey diyim mi 27 yaşındayım ve hiç yastk kullanmıyorum kendimi bildim bileli 😅