SEN Hanımlar duphalac şurubunu kullandınız mı ne kadar hangi süreyle ve çatlak için ne yaptınız. Doğum yapalı 1 ay oldu ama geçiremedim daha ,😭😭
ilahiyatci_Mom SEN ben daha dün başladım sezeryan oldum bağırsaklarım zaten tembeldi iyice tembelleşti doktorum dupholac yazmıstı ama son raddeye kadar dayandım kullanmamıştım sabah lavaboya cıkabildim sayesinde
ayseeeey SEN duphalac şurubu bana doğum sonrası doktorum vermişti günde bir kez mi iki kez mi neydi unuttum canım ya çok işe yarihor ama
Ege35 SEN ben hamileyken kullanmıştım o şurubu Demir ilacı bende kabızlık yaptı doktor verdi memnun da kaldım şuruptan etkili. 👍
Birkucukeylulmeselesi SEN lavabodayken benimde 2 kez kanadı ama doktora gitmedim sonra da geçti onumu diyorsunuz
SEN Birkucukeylulmeselesi evet benim bir haftadir öyle maalesef 🤪 ne yapacağımi şaşırdım artık agriyorda
ilahiyatci_Mom SEN daha bi kez içtim gece almak zorunda kaldm cok kötüydüm cünkü ölçeğinin tamamını doldurup kullandm
Ege35 SEN kantoron yada zeytinyağı sürebilirsin pamuğa akıtıp o bölgeye koy hatta düzelir hemen. Ama yine de bir doktora danış derim.
pikacuu SEN Duvarıma bak cnm çatlaklar için bir karışımım var detaylı anlatım ve link bıraktım. Bnm çatlaklarım 1 haftada yok oldu sizde faydalanın. Dua edersiniz bana sonra 🥰