Duce28 Kuzuannesiii digitalmagnet şiddetle oneririm 3 senedir herseyi ordan yaptiriyoruz daha birseyini gormedim ayrica çokta uygun 😏
Ozgebrar2019 Kuzuannesiii Memnun kalan arkadaşlarım var. Bende o sayfaya çıkarttırmayı düşünüyorum en kısa zamanda
Kuzuannesiii Tubis fiyatları ne kadar acaba? Ben buradan bi fotoğrafçıya sordum tanesi 1 tl dedi hatta yılbaşından sonra 1.5 olacak dedi . Buna nette denk geldim 104 adedi 40 tl çok uygun gerçekten
edaozdxxr Tubis güvenilir canım. Kapıda ödeme seçeneği de var üstelik istediğin kargo şirketini seçebiliyorsun.
miniktavsanim ArasAybarsMoM ben denedin iki kere çok ağır koyuluyr fotolar olmadı sürekli ya donuyrdu sınır oldum sizinde öyle oluyrmuydu
miniktavsanim ArasAybarsMoM bisey daha sorucam size bana hiç takip no yolamadlr nasıl takip edecem kargomu ay ben herşeyi karıştırın yeminle ilk googlede sipariş etiğimde e posta şifresini istemdlr ama şimdi giriş yaoacam şifre istyr şifreyi hiç bilmyrm ki epostayi orda yeni yaptım bende hiç bir şey anlamdm 😑siz nasıl irtibat kurdunuz
Ebrar18 Bende bastırdım 208 tane çok memnunum. Telefonda resim nasıl gözüküyosa aynı çıkıyo. Resimler canlıysa baskı da canlı. Eğer resim soluk renkte ise baskı resim de soluk renkte. 👍🏻 Ben memnun kaldım
Maybeoneday Kuzuannesiii evet ben düzenli olarak çıkaryorum cok memnunum tablolar hediyelikler bir cok sey çıkarttım 🥰
fistikcisahap Kuzuannesiii sosyopix güzel yapıyor ama ben böyle yerlere çocuk eş ve kendi fotomu yollamadım, kalıcı olur vs diye çektiğim fotolardan çıkarttırdım manzara gibi
ArasAybarsMoM miniktavsanim yok ben direk album yaptim sonra o albumu oraya koydum tek tek ugrasmadim hic bi seferde yukledim