Zeynepinannesiii Deneyip memnun kaldığınız hareketler nelerdir hanımlar. 156 53 kg yum . Göbeğim hamile göbeğinden farksız. Gercekten ben bunu yaptım karnim toparladi diyeniniz var mı
38eg Zeynepinannesiii Ebru şallının göbek eritme hareketleri müthiş etkili ben Doğumdan önce düzenli pilates yapardım hiç göbek yok bende
bgmarik Zeynepinannesiii günde 3 set 15 er mekik çekiyorum gece yatmadan öncede 5 tane çekiyorum 50 oluyor.Pazartesi başladım.Şimdi daha kolay çekiyorum alıştım ve bence az da olsa eridi.
Burcutuna Zeynepinannesiii benim gibi sezeryan doğum yaptıysanız mekik ise yaramıyor sadece bizim alt karin çalışmamız gerekiyormus.instagramda goozdeyle diye biri var sezeryan gobehi eritme 3 u uyguladım gerçekten ise yaradı sekle girdi tavsiye ederim sizde bakın megerse yaptığım o mekikler bosaymis benim 🤣
Zeynepinannesiii 38eg göbeğiniz varmıydı peki başlamadan önce. Benim yapım hep gobekliydi hicte aklima gelmedi bekarken şu göbeği eriteyim fit olayim diye . dogum yapınca aklıma dank etti 🤦♀️
38eg Zeynepinannesiii ben kendimi bildim bileli göbek yoktu ince belli basenliydim yıllarca basen için uğraştım ama çok uzun yıllar spor yaptım göbekte iyice sıkılaştı tabi sezeryan doğum yaptım 1 hafta anca oda günde yarım saat anca korse kullandım diyebilirim. Ama şuan çok şükür hiç göbek yok emzirdiğim için hamile kaldığım kilonunda çok altına düştüm basende gitti o kadar yıl sporla eritemedim emzirme ile gitti🤣
Hasderluna Zeynepinannesiii hareketler etkili tabi ama göbek bölgesinde yağlanma en çok beslenmeye bağlı oluyor eğer düzenli egzersiz yanında yediklerine dikkat edersen bir ayda bile müthiş fark olur 🙏
Zeynepinannesiii Hasderluna elimden geldigince frenliyorum oyle cok hamur pasta yiyen biri degilim zaten ama cayin yaninda abur cubur götürürüm ☺.