Alindeniz Merhaba a dostlar kızım geceleri sürekli ağlayıp kucağımda uyumak istiyor… Besige koyunca bı ciyaklama alınca kucağıma direk uyku… Var mıdır bu işin bı formülü deneyimli anneler ne yapmalıyım yada zamanla geçer mi … 6 ay 10 günlüğüz
yokbecanim Alindeniz 25 aylık kızım öyle 😬ama benim yüzümden oldu, yatarak emzirmek kolayına geldi uykumu alıyorum diye.2 aydır beşiğinde yatıramıyorum.inat edin gücünüz varsa beşiğinde uyutmak için, alışmasın.benim gücüm kalmadı artık😂
ZzehraA Alindeniz bende neyapcagimi bilemiyorum 1yas 7 aylik ve 8 aylik iki kizim var bizimde yaklask 3 haftadir gece uykularimiz yok 😥😊
Aselcvk Alindeniz bizde 6 ay 7 günlüğüz aynı bizi anlattınız gece uyuya kalıyorum artık babası aramıza alıyor alışacak diye ödüm kopuylf
Alindeniz pembeaydin biraz önce atletimi koydum başucuna bir iki mırıldandı ama henüz uyanmadı deneyeceğim bakalım 🤭 aklıma bu geldi
aybukemom Alindeniz bnmki artik alisirmi bilmiyorum da seninki kucuk besigine alistir 6 ay daha kolay alistirmak
Betulyesiltas Alindeniz atletini degilde disariyada tasiyabilecegin bi esyana alistir bence yazma flan olabilir esyanla uyumaya alisirsa onu isteyecektir
Betulyesiltas Alindeniz arkadasim sutyeni mi alip geliyor demisti camasirliktan Allah muhafaza biri varken elinde sallaya sallaya gelir 😂
Alindeniz ZzehraA yer yatağı yapın artık ikisini de alıp uyuyun bı güzel büyüyünce kavuşursunuz eşinizle
Alindeniz Aselcvk ben korkuyorum aramıza almaya bütün gece ayaktayım kucağımda uyutuyorum 20 kere al koy yerine sol bögürüme ağrı girdi artık süreç mi geçer mi dedim ama daha büyük yaşta ki bebekli insanlarda yazmış 🤷🤷🤷
Alindeniz Kızlar merhaba benim Minnoş yanına koyduğum kazağın kolunu yüzüne kapatmış gece çığlık çığlığa oynayıp bağırıp duruyo .. acayip bı korku sardı beni hemen aldım bu yöntem de olmadı