Zalimsin Merhaba 20 aylık bebeğim var nötrofil değeri çok düşük olduğu için arastirma Hastanesi’ne yönlendirdiler, şuan hem idrar hem kanda enfeksiyonu ve ateşi olduğu için şehir Hastanesi’nde yatıyor ama buradaki doktorlar bişey diyemiyormus yaşayan var mı?
Zalimsin Deletedmom95 bizim tüm vitamin ve mineral değerleri iyi burda bizi korkuttular baya, yani çok önemli bişey varsa şuana kadar nasil fark edilmedi anlamadim 😔
Deletedmom95 Zalimsin kan tahlili yapılmıyorsa düzenli fark edilmezdi zaten. Eğer çocuk sık sık hastalanmıyorsa. Ben de araştırdığımda kötü şeyler de yazıyordu. Size bir şey diyen yok mu?
idil1990 Zalimsin bebegim iki aylikken bizimde dustu. Enfeksiyon falan yoktu ustelik hic biside. Hersey temizdi. Ufak bi enfeksiyon geciriyor dediler. Simdi sizde enfejsiyon varmis. Netrofilin dusmesi digal degilmi enfeksiyin gectiginde degerde yukselicek. Vicut enfeksiyon la savastigi icin bagusukligi dusuyor. Sadece ates olsa enfeksiyon olmasa korkun diyecegim ama bebek zaten rahatsi dusuk olmasi dogal enfeksiyon gecince vucut onu tamamlayacaktir.
Zalimsin idil1990 ben de bu şekilde araştırdım ama burda bize illa çocuk hematoloji inceleyecek kötü şeyler olabilir vs dediler şok oldum bişey olsa şimdi mi çıkar bu çocuk çok tahlil verdi bu zamana kadar
Zalimsin Deletedmom95 biz 6 ayda bir mutlaka her şeyine baktiriyoruz 14 aylıkken en ufak detaya kadar baktırdık ve Kasım 26 da tekrar baktırdık hiç bişey yoktu herşey iyiydi bı anda enfeksiyonu çıktı gecen hafta ateşlendi ve bugün bize bu şekilde söyledi doktor değer son 3 tahlilde hep düşukmus ve son tahlilde gittikçe düşmüş bilmiyorum hiç yakın zamanda araştırma hastanesine gidicez ama sormak istedim
idil1990 Zalimsin cok abartilmis bence tmm kontril tabi ki ettirin ama enfejsiyon olan bi cocugun suan beyaz kaninin birden cikmasini bekleyemezsiniz. Bizim enfeksiyon yokken bile cikmasi on bes gunu buldu. Hemotoloji doktorumuz bu tarz dusmeler normal vucut tepki veruyor dedi. Siz bi kac doktora daha goturun en iyisi
Niloss Zalimsin canım neden tahlil yaptılar ne şikayetiniz vardı? Belki de enfeksiyondan kaynaklanıyordur yakın zamanda hasta oldu mu
Zalimsin Niloss zaten enfeksiyondan dolayı dört gündür yatiyo hastanede ben de araştırdım sorusturdum enfeksiyon ya da antibiyotik tedavisi yapar diyo herkes ama bu doktor incelenmesi gerek bı an önce gidin diyo
Zalimsin idil1990 şimdi bı kaç doktor tanıdığa sorduruyorum çünkü sadece ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ama çocuk nefroloji görsün diyo doktor bı de, ortada çok uçuk değerler yok böbrek mesane ultrasonu normal yine de bu şekilde konuşuyorlar abartılı geliyo bana da