littleprincemom Esme ilk adim arabasi,battaniye,zıbın,corap,fotofrag albumu,bi tane de fot cekiminde kullanmak adina beyaz tuylu post hali varmis ondan aldim 😁
Sekerparem_34 Kuzumveben çok şey kaçırmadın üzülme,çok da aman aman değil kitaplar,sadece uç uç ugurbocegi var iyi olan ama.b3n onu hepsi buradan da almıştım aynı fiyata,iki tanesini aldım iş bankasının ilk defa begenmedigim iki kitabı oldu diyebilirim.
Sarikuzumalp Esme 100 lü top aşırı pişmanlıkk bende almıştım şuan 3 5 tane çıkardım ya delireceğim yoksa 😅
My_son Sarikuzumalp bize kaydirak havuz ve toplar hediye geldik bende cildircam her yerdeler heryerdeeeeeeee 😭😂
Sarikuzumalp My_son ayyyy kaldır kaldır 3 5 tane yeter ev toplu olsada o toplar dağınık gösteriyor ya psikolojim bozuluyor 😅 bide oynasalar tamam derim toplamak dert değil veriyorum anında koltuk altına atıyor hepsini 😀
ArdcAyca Yurume arkadasi Oyun mati figurlu bere kule oyunu havuz topu guvenlik kitlerinden buhar makinasi bornoz corap baya bisey almisim 😀😀
BademsMam Esme happy mam da kamera almışlar. Görüntü ve ses çok sonradan geliyormuş iade etmişler canım. Bir kaç kişi daha böyle yazmış