Uras26 Kızlar merhaba doktorumuz 6 ve 13. Aylarda nimenrix 7,9 ve 20. Aylarda Bexsero aşısını söyledi sizin doktorlarınız nasil önerdiler acaba?
nikimikedi7 Uras26 Nimenrix yerine menectra vurdurduk doktorumuzun önerisiyle 9 ve 12. Ayda. bexseroyu da 8-10-15 şeklinde vuruldu. Belli bir ayı yok menenjit aşılarının ve de markaya göre vurulma aralığı değişiyor. O yüzden her doktorun oluşturduğu takvim farklı oluyor.
Oykum26 Uras26 bozim doktorumuz kreşe vermicekseniz 2 yaşa kadar gerek yok dedi 2 yasinda tek doz yaptircaz
Ata0905 Uras26 çok güzel program oluşturmuş. Bebek çok kucuk de değil. Bizde b tipi 9 11 13 a tipi 12 aylık tek doz şeklinde planladık.
Ygz30 Ben ateş yapar die korktuğum için yaptırmıycaktım ama sonra vazgeçtim.Doktorla konuşunca 13. Ayda bexsero b grubu olucak bir dozu daha var ama kaçıncı ysa bilmiyorum.Aşılarda uçmuş yanlız 490 tl
Ata0905 Uras26 b tipi ateş yapiyir o yüzden biraz büyüsün dirençli olsun diye 6. Ayda başlatıyorum demişti doktorumuz. Biz kiyamadik pandemi falan evden çıkmıyoruz diye 9 aylık baslattik