Pinarbek Kizlar bebeği bu hastalığı geçiren var mı, ben dış huzursuzluğu zannediyordum ama bundan da supheleniyorum
Eternity Pinarbek Biz geçirdik, 4-5 gün kadar burun akıntısı vardı, hızursuzfu, daha sonra 3 gün 39 u geçen ateşi oldu. Vücudunda döküntüler çıktıktan sonra ateş te düştü, döküntüler de 3-4 güne geçmişti.
Benimoykum Pinarbek evet 10 aylıkken oldu 3-4 gün ateş döküntü haksizlik yorgunluk vardı bir hagta da anca düzeldi antibiyotik tedavisi yapıldı diğer bitkisel ilaçlar ise yaramamisti
Z-uma Pinarbek 2 kere geçirdi bebeğim ateş düşmedi bizde 3 gün boyunca sonra karnında döküntüler oldu ikiside aynı şekilde oldu
Zulaly Pinarbek Geçen hafta geçirdi benim kızımda 2 gün geçmeyen yüksek ateş vardı bu yüzden götürdüm doktora kan idrar tahlilleri yapıldı temiz boğazda da bişey göremeyince diş bu kadar ateş yapmaz bana göre altıncı hastalık dedi doktorumuz. Bekleyerek anlayabiliriz ateşi kontrol altında tut 2-3 güne ateş bitince döküntü başlarsa altıncı hastalık olduğunu anlarız dedi. Yanılmadı da 3-4 gün yüksek ateş sonrası döküntü, sonrasında da öksürük oldu. 38.5 geçince sadece ateş düşürücü ver dedi antibiyotik verilmiyo zaten tedavisi olan bi hastalıkta değil sadece ateşe dikkat etmek gerekiyor.
Eternity Pinarbek Evet ilk gittiğimizde döküntü ve ateş yoktu, ama kan değerlernden olabilme ihtimalini söyledi garip bir şekilde, 2. gittiğimizde yüksek ateşi vardı, 6. hastalık olduğunu onayladı
Hatice2626 Bizde gecirdik 1 yasına yakındı. Kaç doktora götürdüm hiçbiri de bana bu 6. Hastalık demedi diş dedi. Tesadüfen internette gezerken gördüm 6. Hastalık oldugunu bütün belirtilerde vardı gercekten. İlk 3 gğn düşmeyen ates oldu 39.3 e kadar cıktı. 3. Gün sonunda bütün vucutta benek benek kırmızılıklar oldu. 3 4 güne kadar da bunlarda gecti. Endişelenmeyin sadce atesini kontrol altında tutun mutlaka
Pinarbek Hatice2626 ateş 1gun sürdü, 2gundurde kırmızı benekler var, ara ara soluyor rengi bide huzursuzluk var🤦🏻♀️
Hatice2626 Pinarbek hayır canım yoktu. Ateslendi dye soyduysan yada soguk dus aldırdıysan üşütmüş olabilir
Pinarbek Zulaly anladım canım bizim ateşimiz 1gun sürdü 2gun sonra da döküntü başladı daha öksürük yok
nisa1 benim kızımında 3 gundur atesi vardi bugun hic cikmadi doktora götürdüm herseyi temiz cikti bu sabah vucudunda kızarıklık var benek benek acaba 6. hastalikmi dokuntu dediginiz nasil fotoda yukleyemiyorum
Eylul06 9 aylıkken geçirdik 4 gün ateş 39.8 gördü huzursuzluk sonra ateş düştü döküntü başladı oda 3_4 güne geçti ateşliyken dikkat et
nisa1 Zulaly kac gün sonra düzeldi döküntü yani hastalik toplam kac gun sürdü benim kziim 7 aylik 3 gundur atesi vardi bu sabahta dokuntu başladı atesi düştü