CemreKerem EymenArasGmze hametan ve oksizinc kremin ikisini karıştırıp sürüyorum bir dahaki bez açmaya kadar geçiriyor. Ilk doğduğunda almıştım 1 yil kadar kullanılıyor uzun süre gidiyor geçenlerde aldım 2.sefer oksizinc krem 17 tl hametan 8 tl
Oziezo Bence kremden ziyade her altını açtığında 5 dakka havalandır ben mustela kullanıyorum hemen geçti
Arelll EymenArasGmze bephantol baby değil ama hametan da deneyebilirsiniz sarı olan bize sudocrem çok iyi geldi 1 gece de geçti
Arelll EymenArasGmze bide ıslak mendil kullanıysan yıkayıp ta kullan biraz sulu bırakıp kuruyunca kremle bezle
Derin34_ Aynı dertten bende muzdaribim.çok azıcık pişiğimiz vardı sudokrem sürüyim dedim.bir sonraki alt açmamda birde ne göriyim krem sürdüğüm yer komple pişik olmuş şok oldum
Krm Canım bizimki ne yapsak geçmedi kanamalı oluyordu artık acilde doktor kortizonlu bı krem verdi hipokort diye ama doktoruna danışmadan kullanma ve sadece 5 gün kullanabiliyoruz bebeklerde.
yildirimfamily EymenArasGmze pisik kremleri gecirmiyorsa eger en iyisi trosyd krem ben kullandm hemen etkisini gordum tavsiye edebilirm.
EymenArasGmze Arelll ebebegin babyme islak havlusunu kullaniyorum sadece sulu havlu ondan oldugunu sanmıyorum kremimizi degistirdim hemen oldu 😞