maggie Lohusa teri nasıl oluyor ve kaç gün sürüyor arkadaşlar beni durup dururken bi ateş basıyor sonra ter basıyor terliyorum geçiyor ağzım falan kuruyor baya bu lohusa teri mi oluyor normal mi? Doğum yaptığım hastanede maske takamadım tedirginim o yüzden
Ogullarinaasikanne maggie evet canim 1 ay sürdü benim hemen hemen cok asiri terliyosun bir uyanirdim uzerim sirilsiklam
Mrvb99 maggie ilk 20 gune kadar çok fenaydım ter konusunda durduğum yerde ter basıyordu sırılıklam oluyordum
maggie emreaysel bu şekilde mi oluyor peki önce ateş basıyor ateşiniz varmış gibi hissediyorsunuz sonra ter boşalıyor?
Kiziveannesii maggie aynı bu belirtiler ben uykudan bi uyanırdım koltuk su içinde saçlarım su gibi 40 ımız çıkmaya yakın gitti kaynamam derli terleye terleye atarsın lohusalığı
emreaysel maggie ateş basmıyordu ben oturduğum yerde şakır şakır terliyordum günde 5-6 tshırt değiştiriyordum. Ama herkesin bünyesi farklı olabilir tabi
UsengecHatun Bende 27 gün önce dogm yaptm sezeryan bi terliyodumki afedersiniz sanki kendimi tutamayb bırakmıştım altıma yatak o derecede oluyordu sonra test yaptırdm pozitv çıktm şükür atlattım inşallah sen öyle değilsndr
maggie UsengecHatun yatağı ıslatacak kadar terlemiyorum ben çok şükür. Bir de ateşimi ölçüyorum ateş çıkmıyor sizin ateşiniz oluyor muydu
Annebaalll maggie 1 ay 4 gün önce bende normal dogum yaptim ve dürekli terliyorum saçlarım böyle yeni banyodan cikmid gibi sırtımdan da öyle bi akiyoki nasil🤦♀️2 kere sapsarı kustum 🤤😭su ociyorum su acı geliyor 🤣ve 3 4 gunden beride sırtım eklem yerlerim sanki etimi kemigimden auiriyorlar test yaptilar gerci kandan verdim negatif ama butun bulgular onu gosteriyor dedi doktor 😒