Purely Arkadaşlar telsiz alacağım fakat çocuğun odasındaki genelde hep prize takılı olması gerekenler gördüm iki tarafında kablosuz var mı kullanıp memnun kaldığınız
incognito Philips avent var. Pille de çalışıyor eğer prize takarsanız piller devreden çıkıyor. Bebeğin odasındaki prize takılı, ebeveyn için olanı pille kullanıyorum. Ben çok memnunum.
Purely incognito işte ben prize takılı olmayan yok mu diyorum mesela çocuk odasnddaki pirizden çıkarınca çalışıyor mu
incognito Purely evet çalışıyor, pilleri prize takılı değilse devreye giriyor. Ebeveyn telsizi 3 pille, bebek telsizi 4 kalem pille çalışıyor.
Purely incognito yaaa modeli ne atar mısınız acaba. Bende avent almak istiyorum yani daha güvenilir geliyor nedense indirimde var kaçırmadan alayım sizin modeliniz neydi acaba
incognito Purely benimki bu ama, bana pahalı geldi su an. bizimkini alalı epey zaman oluyor. Sesi net, cızırtı yok, hiç yarı yolda bırakmadı ama daha uyguna da benzer şeyleri yapanlar vardır bence. https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scd48500-bebek-telsizi---1-ebeveyn-uniteli-p-AILEAVNT9430414?magaza=%c3%96ZDEM%c4%b0R