YigtnAnnesi 2 saate bir uyanıyor muhallebili manda yaptim yedirdimmm , yok sabaha kadar öyle uyuyamiyor 9 aylık 😭
Oyku123 YigtnAnnesi 10 ayligiz iki saatte bir uyansa keske benim kız bi basliyor 10 dk da bir 15 dk bir yarim saate 1 bu saatlere dogru iyi ce daliyor baya uyuyor her gece bende birseyler yediriyorum ama aclikla alakasi yok gibi emiyor memeyi hissetmek icin beni yanindamiyim yoklamak icin uyandigini dusunuyorum .
02022020 Her uyandığında emzirmeyin zamanla duzeliyo ama öyle sabaha kadar deliksiz uyku hayal tabi 😞
sutkokusu 16 aylık 10da gece uykusuna geçti 4e kadar yarım saatte bir uyandı 4te komple kalktı hala uyumuyor sen yine iyisin 😂
Mysunshines17 YigtnAnnesi Bizde 5 ay 24 gunluguz iki saatte bir mizliyoruz ilginç acikiyorda sürekli emip mama içmek istiyor anlamadım dişten mi yapıyor diyorum ,daha yeni uykuya daldı Allah’tan ben sallamiyorum Kendi kendine dalıyor uykuya
Snmtt YigtnAnnesi açlıktan değil uyanması. Nasıl uyutuyorsanız öyle dalmak istiyor her uyku döngüsünde. Bizimde yarım saatte bir uyanıyodu artık kafayı yicek gibi olmuştum. Bitti şükür uyku eğitimi aldık.
limonlukarpuzzz YigtnAnnesi açliktan uyanmiyorlarmiş kilo sorununjz yoksa besleme yapmayin biz o hatayi yaparam reflü olduk. 9. Ayda uyku gerilemesi var sabaha kadar uyumuyorduk oturuyorduk çok sukur9 ay bitti duzene girdik🙏
Zeynephatice YigtnAnnesi bizde 9 aylığız uyuduğunda 3 saat uyanmıyor sonra 2 saate bir emmek için uyanıyor aç olduğundan olduğunu düşünmüyorum çünkü emer gibi yapıp memede uyuyor nasıl vazgeçecek bilmiyorum.dr gece emmesini kesme istediğinde emsin dedi ama burda okuduğum kadarıyla bi müddet sonra gece beslenmesi kesilmesi lazım diyorlar