safis12 Kizlar Bebeğinde Böbrek Genişlemesi Olan Anneler Süreç Nasıl Ilerledi Geçtimi Daha Sonra.Oglum 3 aylıkken 1 böbrek 5 bir böbrek 7 mldi 6. Ayında kontrolü var bakalım merak ediyorum çok ne olacak geçici bir süreç mi çok endişeliyim
Cansu0825 safis12 çoğu bebegin geciyo benim oğlumda da var ama geçmedi doktor ameliyat dedi ama okulundaki genişlik daha fazla
Canom343 safis12 cnm iki aylıkken benim oğlumda da vardı. Doktor hemen sünnet ettir dedi bende 2 gün içinde 2 aylıkken sünnet ettirdim. 1 Ay sonra gittik geçmişti büyüme ve düzeldi. Şuan 6 aylık bı sknti yok. Ama benim oğlumda ki büyüme çok azdı.
safis12 Cansu0825 ameliyat dediler öyle.mi burdada vardı bi arkadaş 17 ml ona ameliyat falan dememisler
Cansu0825 safis12 valla daha tahlil yapip duruyorlar ocaktan sonra olacak sanirim ben tahlillerini ankarada bi doktor varmış çok iyi dediler ona yolladim baktı oda ameliyat dedi onun disinda 2 doktora daha yolladim ortak karar ameliyat stent takılacak ama tam da bilmiyorum ankaradaki doktor cok iymis ama ozel bana ücreti cok geldi ameliyat 25 30 bin dedi
safis12 Cansu0825 bende endişeliyim ya bize nefroloji profesörü toparlar dedi ama bakalım önümüzdeki ay kontrolü var
Cansu0825 safis12 nefroloji anlıyo bu işten toparlar dediyse toparlar içini ferah tut bende başta cok uzuldum ama çevreme baktim haberlerde görüyoruz ne dermansız dertler var Allahım vermesin cok şükür bizinkilerin dermanı var
Canom343 safis12 evet azdı bizim. Sünnet etmediyseniz bı doktora sorun sünnet ettirin belki faydası olur