BuketBudak Merhaba anneler, denebunu, anneyimyolla gibi bildiğiniz siteler varmı. Ben primanın sitesine çok geç üye oldum 6 ay olana kadar haberim yoktu hep kullandığım halde hiç yararlanamadım. Sizinde varmı bildiğiniz siteler?
2prematureannesi BuketBudak denebunudan gelmişti kutum hatta bu ayki kutum sma çocuk içindi bidaki kutu bakalım ne çıkacak anneyimyolla yi senden duydum ilk kez araştırmak lazım güvenilirse denerim
demetdemircioglu 2prematureannesi Seherbgs 2 ay önce falan üye oldum 1 kutu kazandım anneyimyolladan güvenilir 🙂
umaysmomm Mayacii aldığınız prima bezlerin fişlerini siteye yüklüyorsunuz aldığınız bezin fiyatı kadar kalp veriyor. Mesela bez 50₺ ise 50 kalp. O kalpleri biriktirip almak istediğiniz hediyeyi seçiyorsunuz bu şekilde ☺️
seydaac BuketBudak denebunu dan 3, anneyim yolla dan 1 kutu geldi. Bir de 5 puantiye var ordan da 1 ürün geldi 😊
1mom1baby seydaac dene bunuya 4 yıldır uyeyim 3 kez kutu çıktı belki çıkar diye uyeligimi sildim yeniden üye oldum anneyim yolla ve 5puantiyeye ilk çıktıkları zaman üye oldum hiçbir şey çıkmadı instagramdan tüyo veren sayfaları takip ediyorum ama olmuyor yaş ve şehir mı farkediyor acaba siz ne yazdiysaniz bende onu yazayım 😄
seydaac 1mom1baby denebunu da aynı şeyi ben de yaptım, sildiğim hesabı da sayarsan 4 kutu geldi😁 geçen ay da eşimi üye yaptım. 😁 Maalesef Kasım kutusu çıkmadı bize de. Yaş 91 doğumluyum. Bence şehir farketmiyor ben Mersin de yaşıyorum. Anneyim yolla kutusu çok geç geldi sadece.
1mom1baby seydaac dene bunu kutusunun çıkmasını çok istiyorum onunkileri seviyorum 😀 ben 95liyim 91 yapayım bari belki değişen bir şey olur 😄
2prematureannesi Symnur333 profilini %100 olması lazım kendi kişisel bilgilerini gir adres telefon gibi sonra mail hesabını ve denebunu sitesinfe profilini sürekli guncelle
Eymenimm34 BuketBudak Denebunudan 2 kez kutu çıktı birini aldım diğerini de talep etme süresini kaçırdım anneyimyolla ve 5puantiye var hiçbir şey çıkmadı henüz
Deletedmom59 Kızlar bu sayfayada üye olup günlük anket doldurduğunuzda size belli bi ücret veriyor 0.75 2.5 tl gibi
Begum64 BuketBudak denebunu, anneyimyolla, kadinlarbilir, tavsiyemelekleri, fikrimuhim,5puantiye benim üye olduğum siteler. 5puantiye hariç hepsinden kutu aldım.