Pelvan Merhaba sevgili annisler 🤗 yuzunuze maske bakim krem tavsiyeleriniz nelerdir duzenli yapip memnun kaldiginiz seyleri paylasalim hadi ❤ yüz ten rengini acacak krem onerileriniz varmi acaba
Mervee1 Pelvan sinoz yüz temizleme jeliyle yokuyorum yatmadan sinoz leke kremi kullanıyorum haftada bir de altın maske yapıyorum . Tonik olarak da Gül suyu
2melek1anne Pelvan ben ayva çekirdeğini suda bekletip jeli çıkınca yüzüme sürüyorum iyice gerginlesince yikiyorim bide madecasol krem sürüyorum onu yikamiyorum sivilce izleri için renk tonu için birçok seye faydasi var cildi pamuk gibi yapiyor😊
ikikizannesi1 Pelvan türk kahvesi maskesini yapiyorum birde yaş maya ezip sulandiriyorum ayda birde kil maskesi
Pelvan ikikizannesi1 hemen bakiyorum herbaderme niyetlenmistim ama cogu kisi hic bir ose yaramiyor demis
3melek1anne Yas maya ve Türk kahvesi maskesi içintam tarif alabilir miyim birde ne işe yarıyor tam olarak
ikikizannesi1 3melek1anne türk kahvesi telve yüzünüze uygulayınca kahve rengi lekeleri gideriyor yaş mayayi ilik su biraz damlatip yüzünüze sürün akne leri önlüyüp cildi gengirleştiriyor +parlatıyor