Balkuzumm Üzeri ince olmasına rağmen iki gündür çok terlemeye başladı neden olduğunu anlamdım özellikle uykuya dalarken yeni uyandığında
Mel62 Balkuzumm bizde 1 aylık olucaz yarın çok terliyoruz. Yatağından alırken sırtı hep su. Bilmiyorum bende sorucam yarın bakalım
Efemila35 Balkuzumm genelde erkek çocukları terlermis, benim bebeğim de öyle kafa bölgesinden çok terliyor. Ve sıcağı hiç sevmiyor
Mel62 Balkuzumm ben sordum kılcal damarlar bebeklerde kafadan geçtiği için kafaları terlemesi normal dedi.
Balkuzumm Nur1126 yeni oldu demi canım seninde Çok merak ediyorum ya önceden daha kalın giydirmeye rağmen yoktu şimdi sadece atlet ve pijama var yinede terliyor
Nur1126 Balkuzumm benim bicin beğim 2 ay 23 günlük 2 3 gündür kafas boynu terliyor ne yapsam bilemiyorum ya korkuyorum üşütecek diye
Balkuzumm Nur1126 ben az önce sırtına mendil koydum boynuyla birlikte uyanınca hemen cekicem hiç olmazsa uyandığında koymaya uğraşmıyorum sende dene canım
Poyraz_bebek Benim bebeğinden terliyordu annem de Ete giden bebek terler demişti yanı yedigi yarıyor kilo alıyor anlamında😅😅
Paramedicc D vit eksıklıgı dıye okudum sanki benimki de çok terler çözüm bilmiyorum birde burnu tıkanan çocuk çok terlermiş
mine-s Ben bir doktorun yorumunu okumuştum instagramda soran birine, bebekler uyurken ve emerken terler demişti