Den1z Dün aniden karin agrisi ishal hafifde mide bulantisi bi arada titreme geldi bugün hic birseyim yok dün tavuk eti yemistik acaba gida zehirlenmesimi yoksa covid mi arada kaldim
Sum87 Den1z yediğiniz tavuğun tazeliğinden emin misiniz ? Ya da tek siz mi yediniz size mi böyle oldu ? Zehirlenme ya da covit 2 sinden birinden süpheniz varsa mutlaka doktora gözükün derim 🌸
berel0604 Den1z bende sizle aynı şeyleri yaşadıım üşüttüm mü covid miyim zehirlendim mi derken safra kesem de sıkıntım varmış pankreasım iltihaplanmış hop hemen ercp birgün arayla da ameliyat oldum 10 gün oldu turp gibi oldum şükür
Kado87 Den1z bende o sebeple gittim ayniisii hattaa gida zehirlenmesi dedi doktor ben yine dayanamadim test yaptirdim ve sonuc pozitif.
Muhendis_anne1 Den1z gecmis olsun canim Buzluktaki etinde 6 ay kullanma suresi var.eger cozdurup dondurmadiysaniz tekrar birsey olmaz..tavukta pistiginde farkli bir koku varmiydi
Den1z Sum87 esimde yemisti dün onda birsey yoktu ama bugün oda ishal oldugunu söyledi tavukta buzluktaydi tarihi bir gün gecmisti buzlukta diye birsey olmaz diye düsündük , cok kisa sürdü ama bu sikayetlerim onun icin bilemedim
Den1z Muhendis_anne1 yoktu koku canim ama sikayetlerim 2 saat sürdü suan biseyim yok test yaptirsam mi diye düsünüyorum