Narincik Umelike benim bebegimde de coklu besin alerjisi vardi o yüzden cok aratirmistim. Patatesin alerji yaptigi bebekler var malesef sizde hangi tepkiler oldu?
MelekAnnesii Umelike yapar benim bebeg7m mesela ama geçiyor merak etmeyin ilerleyen aylarda düzeliyor
Eminos Umelike kizkardesim 22 yasinda patates yerse zehirleniyor sisiyor kasinti kizariyor yuzu sirti kabariyor cok yemek isterse kizartmadan filan ne yazikki ilac aliyor
Umelike Narincik ya biz de aslında belirgin bir tepki yok ta aslında ne gibi tepkiler veriyor aslında onu merak ediyorum dün ek gıdaya başladık 1 çay kaşığı verdim buharda haşladım sütümle sulandırdım kabız yapmasın diye zeytinyağı da koydum dün bişey yoktu bugun de aynısını verdim öğlen de bu aksam boyunu pişik gibi oldu kızardı nokta nokta öyle aman aman değil ama tabi ben de hemen ona bağladım
Deletedmom4440 Umelike tek başına yeterli bir sebep değil ki alerji için benim oğlumun yanakları kıpkırmızı olurdu
MelekAnnesii Umelike ilk verirken ağzının etrafında kizarikliklar olustu 1 cay kaşığı bile yememisti devam etmedim kizarikliklari görünce ertesi gün sabah ilk kakasi ve ikinci kakasi kanlı oldu
Taze1mom Evet benim oğlumda da boyunda kızarıklık ve yüzünde sivilce gibi şeyler oldu alerji mi değil mi anlamadım, 2. Günde çıktı bu 3. Gün yine denicem bakalım aynı şeyler olacak mı olursa kesin alerji 😬
Umelike Taze1mom biz dün yeni başladık dün bişey cıkmadı bugun öğlen 12 gibi verdim ama bu aksam belirdi birden inşallah alerji değildir canım ikimizinde yarın 3. Gün ben de deniycem gene bakalım nolcak
Nurcan03 Nadir de olsa yaptığını okumuştum. O yüzden ilk verilen gıdalar arasında yoktu bana verilen listede.
Umelike Nurcan03 ben de patatesle başlamak istedim kabaktan daha az alerjenmiş diye inşallah alerji değildir
MrvNyzDua65 Umelike bizim patatese değildi de patatesten şüphelendi doktorumz yüzünde yaralar vardı canım