oglusumbal Kızlar iyi akşamlar ya iki üç gündür acayip başım ağrıyor ama akşamları ağrıyo boynumdan başlıyor göz kapaklarima kadar randevu bulamadım bu ara gidecem doktora da ama bı soruyum dedim acaba dengesiz uyumaktan felan olurmu ki korkuyorum ya
M1arafguler oglusumbal canım korona da olabilir belirtileri baş ağrısı yazıyor bende pozitifim brnimde başımda ağrı oluyor sürekli
17062019 oglusumbal dengesiz uyumaktan olabilir evet canim.bende 3 gun cektim o agriyi boyun fitigim da var zaten.cok kotuydu Ama kas gevsetici surdum surekli sicak tuttum masaj yaptirdim.gecti.
Hasaninannesi oglusumbal ben hem migren hem tansiyon hastasiyim. Migren ağrım şakalardan tansiyonumda ensemden başlayıp tansiyonum düştükçe başıma dağılır. Şimdiden geçmiş olsun
oglusumbal M1arafguler Yaa geçmiş olsun canım inşallah değildir ya senin başka belirtin nelerdi acaba
M1arafguler M1arafguler inşalllah tabiki. Valla ilk başta haberim yoktu halbuki korona olmuşum grip diyordum ilk boğazlarım yandı çok ağrıdı ve burnum akıyordu sürekli baş ağrım vardı şimdi sırtım belim ağrıyor burnum ve boğazım geçti sırt bel ve baş ağrısı devam ediyor şükür onun dışında başka birşey yok inşallah bu şekilde atlatıyorumdur
oglusumbal 17062019 Evet bende masaj yaptırıyorum hafifliyor biraz tutulma da oluyo heralde emziriyorum kas gevşetici kullansam bı sıkıntı olmaz heralde demi
oglusumbal Hasaninannesi geçmiş olsun size de migren mi diyede şüpheleniyorum ama bilemiyorum tansiyonum iyi a anlayamadım bende
oglusumbal M1arafguler Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider canım söylediklerinin hiçbirisi yok çok şükür sadece başım ağrıyor o da akşamları yani gündüz yine iyiyim dengesiz uyumaktan mi diye düşünüyorum göz kapaklarima vuruyo ağrısı
M1arafguler oglusumbal birde ben akşam olunca baş ağrım gündüz de oluyor aöa akşam olunca 2 3 gündür göz kapaklarım ağırlaşıyor sankı su kalmamış gibi içinde şişmiş gibi oluyor Bilgi edin diye söylüyorum asla korkutmak için değil en azından önlem alırsın birşey olsa diye sana da çok geçmiş olsun canım
Mimomom Havada lodos rüzgarı oluncaa basınç artar buda baş ağrısına migren ataklarını tetikler.hava 3 gündür lodos.oyüzden baş ağrısı yaşıyor çoğu insanlr.genelde yağmur yağmadan önceki günler lodos olur👍🏻