feldspar mop pro robot süpürge alan oldu mu? kaç liraya aldınız? şu fiyattan almalı mıyım yoksa aralık sonunda daha da düşer mi sizce?
Merve feldspar 3300 e aldım ben. Benden 1 hafta sonra yeğenim 3160 a aldı. Şuan ne kadar bilmiyorum 🥳
didomidom feldspar vacuum Mop pro aldım 3222ye sözde Trendyol indiriminden, 1hafta sonra daha ucuz fiyata düşmüştü
Benimoykum Merve hangisini aldınız siliyormu sadece suouruyormu bende istiyorum almak ama hem silen hem süpüren istiyorum geçen baktım Teknosa da 7 bin küsur 🤷
feldspar demirboy Benimoykum Kavinsmom didomidom GoGirl 614408eoa Merve distribütör garantili olanları şu an 3200. ithalatçı garantili olanları 3070 civarı. (bunda garanti sıkıntıları çıkabiliyor) heralde normal fiyat bu anladığım kadarıyla. aylardır 3000′in altına düşmedi bekliyorum 😬
Kavinsmom didomidom iade et kullanmadan ben biraz bekliyorum açıkcası öyle durumlarda iade edip yeniden sipariş giriyorum. Kullandıktan sonra tabi çare yok
demirboy feldspar 3100 e aldım memnunum ama mop kısmı bence çok kullanışlı değil. Elinin altında her gün süpürüyor yerlerde bir şey plmuyor önceden elim değişmeyince ev çok kötü oluyordu şimdi öyle olmuyor ben memnunun
demirboy feldspar evet arkadaşlar mi garantili aldı 3300 e. Benim bilgim yoktu açıkçası hepsini aynı sandım yoksa öyle alırdım