Baloglumdoruk sevval_5481 bütün annelerin sütü kalitelidir aslında sadece bazı kişilerin sütü daha yağlı oluyor buda bebeğin daha fazla kilo almasını sağlıyor hepsi bu
peksokomelli sevval_5481 emzirme danışmanlarını takip edin. Kaliteli süt diye birşey yok. Her annenin sütü, bebeğine özel.
Abektas Valla ben hiçbirşey yapmadım. Kalitesi var mı yok mu bilmem . 60 kilo emzirmeye başladım 2 ayda 50 kiloya düştüm yemek falanda yiyemezdim doğru dürüst, ama çocuğum tosun oldu. Su kaliteyi arttırıyor mu bilmem günlük 3 litre su 😄
Abektas sevval_5481 yemek mi o da ne 😃 yemek hazırlayacak kimsem yoktu çocuğum bana yapışık uyurdu ve uykuslr yarım saat sürerdi. Çok zor zamanlrdı. ekmek arası atıştırmalık birşeyler yapar yerdim. Sadece su içerdim bol bol 3 litre en az . Onun etkisi olmuştur. Yoksa öyle baklavalar börekler türlü türlü pekmezler falan yemedim 🤷🏻♀️
Hasev2707 sevval_5481 ön süt yani bebeğin ilk içtiği süt sagdigimda rengi çok açık su gibi son süt se yani su gibi sütün arkasından gelen sürse beyaz o yağlı süt oluyor o bende az işte malesef