bsrkya Sumeyyebaglan 2 aylık bebeğe göre evet soğuk canım harektsiz sürekli ayakalanmış bebek olsa yine idare eder belki ama ilk 6 ay zaten vücut ısısını ayarlayamıyor bebekler 24 derece olması lazım en az üşütür gaz yapar yoksa
Benimoykum Sumeyyebaglan ya nasıl öyle bir ısı oluyor ben kombiyi kapatıyorum camı açıyorum ev 26 derece nin altına inmiyor bir türlü İstanbul da yaşıyorum yok yani şuan kapalı kombi cihaz da doğru gösteriyor 🤷
MasalMomy Sumeyyebaglan biraz düşük minniş bir bebek için ☺️ 23 24 daha uygun olur diye düşünüyorum tepinmeye başlayınca zarar vermez ama 😁 birkaç ay sonra
Derin1 Sumeyyebaglan benim de iki aylık benim 25.5 yada 26 derece şu an,çünkü 21 22 ben bile üşüyorum ki bebeğe ne kalmış
Sumeyyebaglan Benimoykum bingölde ikamet ediyorum malum soğuk baya şuan bu taraflar kombi 55te olmasına rağmen yani bu şekilde düşünün😓
Benimoykum Sumeyyebaglan ya çok soğuktur oralar canım 🤦 burda gece nadir belki 13 derece oluyor dışarısı
Nur1126 Sumeyyebaglan https://betulbagceci.com/yenidoganin-bulundugu-oda-isisi/ canım burdan oku istersen Ona göre ayarlarsın istersen