Hepimom Normalde anne sutu alan, ama daha rahat kesintisiz uyusun diye aksam uyumadan once mama veren var mi? İse yariyor mu?
Eymenncik Hepimom ben veriyorum 4 aylik. Ama soyle bi durum var emsede mamada yese maksimum 3-4 saatte uyaniyor. Sadece gun boyu emdiginden dolayi gece sutum cok azmis gibi hissettigimden mama veriyorum
Bskulku Hepimom sütüm az olduğu için öğünlerini meme+mama şeklinde gidiyorduk. 5. Ayda ek gıdaya başladık mama yerine gıda verdim ama geceleri meme teklif etmeden direk mama veriyorum bazen 6 7 saat kesintisiz uyuyor.
bitanem123 Hepimom ben kılo alsın dıye verıyorum bazen gunde ıkı kez bazen 1 kez 1 kez verdıgımde genelde sabahları oluyor gazı olup rahatsız olmasın diye
bitanem123 Hepimom canım beni iki ay emmedi ben baslarda sırıngayla felan verdım hem sütümü hem mamayı zor geldıgı için bıberona dondum. 3.ayda tek göğsümü reddetmeye başladı hemen biberonu değiştirdim. Normale döndük.
bitanem123 Selen92 lansınoh natural wave S numara canım önceden mamajoo kullanıyodum emmek istemiyodu beni