Birisimom Kızlar pamukçuk için bebek ağzı karbonatlı su ile iyice silinmeli mi? Sizde olduysa doktorlarınız ne dedi? Her doktor farklı bir şey söylüyo. Kimisi yap diyor kimisi yapma yayılır diyor ne yapacağımı şaşırdım ya
gizeminmasali Birisimom canim bizde yasadik pamukcuk ilaci verdi pipetli damla seklinde gecti ama yine tekrarladi karbonatli suyla sil dedi gunluk silmeye calisiyorum simdilik iyi şükür
mevsimsmom Birisimom karbonatla peşinden de ilaçla temizliyorum her gün ama her gün yine oluyor tamamen geçmiyor maalesef. Şükür her yerine yayılmadı
FadimeCigdem Birisimom Biz de yaşadık 6 aylık olduk ama hala tekrarlıyor arada. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama bizim imdadımıza karadut şurubu yetişti kulak çubuğuyla sürüyordum ben. Birde candi pak sprey var oda karadutlu. Mikostatin veriyor doktorlar ama biz iki şişe bitirmemize rağmen geçmemişti.
Bxens Anti-mikotik damlalar Mikostatin ya da fungostatin veriliyor. En geç 10 güne tamamen geçiyor diye biliyorum. Ama emziriyorsanız göğse de sepebilir. Doktorum göğsü ve bebeğin ağzını karbonatlı su ile temizle demişti.
FadimeCigdem Birisimom He evet bide göğsümüzü de mikostatin sürün yoksa sizden ona ondan size sürekli tekrarlıyor. Göğüs pedi falan kullanmayın.
gizeminmasali Bizde mikostatin kullandik ama tekrarliyor buyudukce bagisiklik kazaniyolar galiba.agzina yayilmadi hafif beyazlik var hala buna şukrediyorum.karadut şurubunu nerden temin ettiniz??