Bigaboy Annişler şampuan önerisi bekliyorum Memnuniyetliğinize göre tabiki😉 sebamed kullanıyorum memnunum ama köpürmüyor çok. Konak yapmaması çok önemli tabi benim için o yüzden ne zamandır kullandığınızı da yazarsanız sevinirim🙋🏻♀️
sevcan Bigaboy Mustela kullanın kesınlıkle mumkunse hersyını yağ krem şampuan tavsıye ederım. köpürmesı ıyı olduğu anlamına gelmıyor mustelada köpürmuyor. köpüğü arındıramssnz ve konak olur. aksıne köpürmemesi dha ıyı çünkü içinde katkı yok.
Mavi Mavi 2 buçuk ay oldu daha bikez konak gibi oldu bi parmak yer banyodan sonra tarakla hemen geçti
Bigaboy Mavi hakkında çok şey duydum içeriği olarak ama benim kardeşim çevremdeki akrabalarım hatta kendimde sabununu kullandığım için devam ettim.
Mavi Bigaboy bende kendime sebamed kullanıyorum ama çocuklarınkinde olmaması gereken bileşenler var diye biliyorum oyüzden ben tercih etmedim ama doktorumuz evomere de kullanabilirsiniz çok iyi demişti %100 bitkisel sanırım
Mavi ipek3407 %93 doğal biraz var ama zararı olmayan çiçeklerde olan bi madde yine de arastırın yanlış bilgi vermiş olmiyim 🙈