Tugbakivanc Mom0982 ilk çişini yapınca çok ağlıyor bilginiz olsun. Biz bilmiyorduk çok korkmuştuk. Şimdiden geçmiş olsun.
busrakilic1 Mom0982 sadece sabır ve ilk gün zorlayacak. Fitil verir büyük ihtimal saati geçirmeden fitil koyun yoksa çok ağrısı olur
Mom0982 Tugbakivanc evet duymuştum onu sabredeceğiz bi iki gün ev çok canı acıyacak diye korkuyorum 😥
32075642 Benim oğlumda 1.5 yaşında ne zaman yaptırırız hiç bilmiyorum ama daha öyle bi planımız dahi yokken düşüncesi bi tuhaf ediyo icimi
Annis-ogul erkn yptrmk en iyisi bnde kırkı çıkınca yptrmostim hmn.ilk gün uysuk oldgu icin cok rhst gcti bi kac kere cis yparkn nrildndi cok sukur hmn iyilesto
Mom0982 Annis-ogul en güzeli valla erken doğdu diye toparlanmasını bekledik ne kadar erken o kadar iyi tabi
Prnsannesi hiç korkmayın bebeğiniz küçük anlamaz çabucak iyileşir biz 27 aylıkken yaptırdık çok zordu anladığı için aslında çok canı yanmadı ama çok korktu sünnetçiye bile vurdu öfkesinden 😂 şimdi den geçmiş olsun en fazla 1 hafta sonra geçicek
Gamzeharun Mom0982 canım bizde pzrtesi yaptırıyoruz acaba lokal anestezi mi olcak genel mi benim oğlum o gün 6 aylık oluyo
Annis-ogul Gamzeharun lokal olur cnm artik genel i cok tercih etmiyorlar oglunun sevdigi muzik varsa onu actir.bnm oglum elektrik suourgesi esliginde oldu cok sukur sakin durmus
oglusumbal Mom0982 Korkma canım sakin ol bende çok korkuyordum çok şükür güzel kolay geçti 10 dk bile sürmedi girdi çıktı yani sonrasında en fazla 1 saat diyebilirim biraz canı acıdı heralde ama gayet iyi geçti çok şükür karton bardak koyarsanız çok rahat edersiniz doktorumuz önermişti karton bardaj koydum nerdeyse ilk 10 gün