Nisababy Sezaryen olalı tam 1 ay oldu. Dikiş atılmadı yapıştırma yapıldı şu an büyük ölçüde iyileşti fakat yara yerinin sag tarafında başlangıçta 1 tane dikiş atılmış gibi ip var ama ipin ucu yok. Böyle olan var mı bu normal mı. Ne yapmaliyim
MIRACAYAZINANNESI Nisababy benim 6 ay oldu daha yaramı görmedim bırak görmeyi elimi bile sürmedim. Içim bi hoş oluyor 🤣🤣
NursaOz Nisababy canım 49 gün oldu sezeryan planla başında ve sonunda bendede vardı sonradan kayboldu 😁 eriyen iplerden herhalde ya da ip değil başka bir şeyde olabilir bu arada bebeğimin hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün ❤️
Wolverine Nisababy ip var ama ucu yoksa ipi nasıl gördün ya 🤔 sezaryen oldum bende baktım da bir baş bir de son tarafında çukur gibi sadece iz yeri o kadar 9 ay oldu bu arada
Happydef Nisababy bende de vardi sanirim hatta tüy sanıp cektim cok acımıştı ama sonra kayboldu cozemedim ne oldugunuda
YigitAlpsMom MIRACAYAZINANNESI sende bendensin 10 ay oldu bakıyorum ama hala elimi süremem bayılazaaam🤪
TospikOglusum MIRACAYAZINANNESI aynı ben desem bebgim 5ay 11gunluk hiç bakamadım🙈🙈nasıl sezeeyan oldum hala şoktayım desem😁😁
YasemiNYagmur1 MIRACAYAZINANNESI benim de öyle göbeğimi kaldırmam lazım 🤣🤣🤣 nasıl eriyecek bu göbüşleeerr
Nisababy NursaOz teşekkür ederim canım o zaman benimkide geçer inşallah. Şey bide ne kadsr sürede kayboldu😁
Unknown Nisababy Ucu yoksa dokunma hiç. O kendi kendine gider muhtemelen iç dikişin ipidir. Eğer tedirgin olduysan doktoruna soruver bi.
Snfk Nisababy yapıştırma yapıldıysa ip yoktur su geçirmez sprey sıkıyorlar odur belki. Benimde yapıştırma yapıldı 1 ay olacak 3 gün sonra. Geçen sprey ip gibi döküldü.
Nisababy YasemiNYagmur1 biraz bende de var valla 1 ay korse taktım. Biraz da kilo verdikçe gider inşallah. Olmadi plates😭
MIRACAYAZINANNESI YasemiNYagmur1 ah ilk bebek acemilige geldi. Doğumdan hemen sonra korse taksaydık kalmazdı gobus falan. Arkadşım benim karnım 2 senede geçti dedi ama bilmem bünyeye göre değişir bence. Geçen otobüste yer verdiler yaaa hamile sandılar bende ses etmedim oturdum bozuntuya vermedim 😆😆😆
Unknown Nisababy Doğrusun. Dokunma hiç, enfeksiyon kapmasın. Daha yeni yaran, benim 5 ay oldu hala bi acayip oluyorum bakarken falan.
Nazellam Nisababy canım bende de okuyor neredeyse üç ay olacak kaç kez doktora gittim az kalsın doktor beni kovacaktı yeter artık bişey yok gelme dedi 🤣 benimde yapıştırma canım ama üst kısım yapıştırma alt kısım eriyen dikiş oluyor sağ taraftada düğüm yerleri oluyormuş ve zaman zaman acıyormuş o kısımlar üşütmemeye bak ayakların bundan sonra hrp sıcak kalsın dedi doktor üşüttükçede ağrı yaparmış 💕