Mommibi Kızlar aranızda depresan kullanmış olan varmı bebeğe yan etkisi oluyormu? Bende kullanıcam bebeğim 1 yaşında kararsızım
Fitifiti Mommibi Anksiyetem nirvana yaptığı zaman kullanmayı çok istemiştim. Ama emzirdiğim için kullanamadım. Doktorumuz mutlaka her ilacın sütten bebeğe geçtiğini söyledi çünkü. Kıyamazdım.
Leylus Mommibi bende şuan berbat durumdayım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ihtiyacım var ama hepsi geçiyormuş süte içtikten 3 saat sonra şutu sağıp atmak gerekiyormus doktor söyledi ama benimki hep emmek istiyor sagarakta çıkartamadım zor geldi bilmiyorum terapiyide bıraktım biz çözüm bulursanız bizede yazın lutfen
minikbaykus Mommibi ah canım. Bende kullanmak istiyorum ama emziriyorum. Doktor sütünü sekiz saat sonra sağ dök dedi. Ek gidayi da yemiyo. Mecbur kullanamıyorum ilaç sekiz saat durmaz çünkü
Mommibi Bende bebeğim gece uyuduktan sonra almayı düşündüm, sabah kalkar kalkmaz da sağarım diyorum ama kıyamıyorum yine de, keşke başka bi çözüm olsa
Mommibi minikbaykus 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum daha da çok vakit var, ana yüreği işte bizimki😊😁
Nurtendemir Mommibi lustural kullanıyorum 12. Saatteki sütü sağıp atıyorum. Ben emzirmeyi bırakmaya bile razıydım çok kötü durumdaydım gittiğim doktor profesör dü emzirmeye devam et dedi .
Mommibi Nurtendemir şifa olsun inşallah atlatırız bu süreçlerinde,bazen dayanacak gücü kalmıyor insanın