Kuzum23 8 günlük bebegim çok uyuyor uyandıramıyorum sarılığı sınırda ne yapacağımı bilmiyorum önerisi olan aynı durumda olan varmı geçer mi sarılık
Kiziveannesii Kuzum23 uyuduğu için memeyi tutamıyor ama biberonla çekiyor lütfen ben hastanede kızımı görünce kendime gelemedim o anı Allah düşmanıma yaşatmasın sizde hemen mamaya başlayın korkmayın bırakmaz memeyi değeri düştükçe uyanacak zaten o zaman emzirin uyanmıyorsa sol elinizin avucunu karnına koyarak havaya kaldırın avcunuz göbeğinde olsun diğer elinizle poposuna vurun hemen açıyor gözünü üstünü çıkarın komple
Asl90 Kuzum23 bizde atlattık korkmayın geçicek. Altını açın, üstünü çıkarın, topuklarına vurun hafifce sıkın zorda olsa bunlara tepki vericektir. Tabi üşütmeyin uyku hali çok baskın gelip emmiyorsa mama verin çiş sayısı önemli en az 5 yada 6 kez çişli bez olmalı. Gerekirse oturun tüm gün ağzında gögsünüz olsun ben öyle yaptım geçmiş olsun
Rabiakumcu Topuklarına vur sert bi şekilde altını aç burnunu doktor korkma acır diye.atnı şeyi yaşadım yapardım bunları sürekli sert bi şekilde zor uyanırdı.emzir saat başı.iki saati geçmesin açlığı.sütün azsa mama ver sarılık geçince.aç kalmadın.beslenmesi gerekiyo sürekli.iki gün hastanede kaldık biz.mama verdin kendimi emzirdim sürekli.uyandır her ne olursa olsun .üstünü soy altını aç burnunu sıktır.bide beşiğine sarı ampül salla 40 çıkınca gece gündüz hep altında yatır.ben emzirdim yatırdım hep .faydası oluyor annem yaptırdı bana .öyle geçti bizim.bi ay sürdü uzamıştı bizim sarılığımız.bunları yap mutlaka
Umay-Melissa Sık beslenmesi gerekiyor saat başı 15-20 dk emmeli, uyurken mümkün olmuyor tabi.. altını açın ve ayak altını kaşıyın uyandırmak için, sütünütüzü sağıp beslemeye çalışısın.. beslendikçe tuvaletiyle atacak sarılığı.. geçmiş olsun.