TutuKelesh Kızlar, aranızda bu iğneyi kullanan varsa bedavadan vereyim. Az önce dolapları temizlerken çekmecede buldum,atmaya kıyamadım. 2021 e kadar tarihi var. İsteyen olursa karşı ödemeli kargoyla göndereyim.
[silindi] TutuKelesh Kullanan ihtiyacı olan olursa ücretsiz gönderebilirsiniz. Satış yasak 🚫 Eğer ihtiyacı olan çıkmazsa sağlık ocağına bağışlayın SKT’si yakınmış çöpe gitmesin 🌺
TutuKelesh [silindi] dikkatli okuduysanız satmıyorum zaten. Ücretsiz veriyorum. Benim çevremde hem pek arkadaş yok, hem de hamile bayan hiç yok. Burda olursa veririm diye düşündüm
aLmisMomSs [silindi] Buse hanım bir konu hakkında Bilgi vermek istiyorum pandemi öncesi sağlık ocağına ilaç vermek serbestti ama maalesef pandemi dolayısı ile sağlık ocakları ilaç kabul etmiyorlar
[silindi] TutuKelesh bende satıyorsunuz demedim ki zaten. Başka bir annemiz satmak ve vermek yasak demiş ya orayı düzelttim sadece satmak yasak ücretsiz vermek serbest 🙃
MIRACAYAZINANNESI [silindi] ilaç ücretsiz veriliyor ki bence asıl ilacın yasak olması lazım ücretli yada ücretsiz. Mama neden yasak. Ihtiyaci olan birine yardım edilse bebekler sevindirilse ne olacak ki bundan.
[silindi] MIRACAYAZINANNESI daha önce yapılan yardımların(mama, kıyafet) başka 2. El uygulamalarda satıldığı tespit edildiği için yasaklandı.
MIRACAYAZINANNESI [silindi] kurunun yanında yaşta yanıyor yani. Kapalı olmasa da yarım açık kutuların ücretsiz paylaşılmasına izin verebilirsiniz. Kimi bebek içmiyor çöpe gidiyor. Kimisi de onu bulamıyor. Bunu yönetimle görüşürseniz mutlu olurum.
TutuKelesh bikerem adres tammı? Eksik bir şey yoktur umarım. Numaranız da yok, yani şu bu eksik deseler buraya yazıp hemen cevap alamaya biliri.m.
bikerem TutuKelesh tam adres haklisiniz eksik birsey olsa cevap vermemiz uzun sürüyor. Numarami buradan yazayim mi