ftsdmrhn 23 günlük bebeğin var, ileriki aylar için dönence alalım dedik, sizin bebeklerin ilgisini çekiyor mu bu dönenceler, yoksa boşa para mı
Mom9 ftsdmrhn kesinlikle boşa para 🙄 onun yerine oyun halısı müzikli sesli falan olabilir. Bende chicconun dönencesi vardı hediye gelmişti. Çok saçma geldi kızımda ilgilenmedi zaten😅
Kuzumveben ftsdmrhn biz aldik hic kullanmadik diyebilirim bir kac ay kullandik sonra donmeye baslayinca bebegim tutup cekmek almak istedi sonra kaldirdim
Katibee ftsdmrhn bebeğim üç aylık sesli dönence aldım ve gayet ilgisini çekiyor auto modu sesi algılıyor ağladığında çalmaya başlıyor sıkılana kadar gayet vakit geçiriyor
Miniknur 2,5 aylık bebeğim. Oyun halısı aldım ilgisini çeker diye. Ama çekmedi. Oyuncakları havada tutup döndürdüm elimle. Çok sevdi. Takip ediyor resmen. Hemen dönence bakmaya başladım. İnşallah sever
YasemiNYagmur1 ftsdmrhn benim bebeğimin Çekiyor. 4’5 aylık 2 aylıkken almıştık beşiğinde onun müzikleriyle uyutuyordum ilk zamanlar 2 aylıkken yani. Şimdi sabah uyanınca açıyorum ayıcıklara bakıyor heyecanlanıyor biraz laf yetiştiriyor onlara yarım saat falan oyalanıyor