biryavuzkusu Merhaba canım anneler , oğluma yatak almayı düşünüyorum da uzun ömürlü rahat edebileceği önerdiğiniz bir marka var mı? İşbir mi alsam yataş mı yoksa başka bir marka mı bilemedim
Hunili biryavuzkusu Wellmat bu konuda tek geçer. Biraz tuzlu ama fazlasını bile hak ediyor inanın. Oğlumun yatağını ilk aldığımızda denemek için uyumuştum resmen dinç uyandım hiçbir yerim ağrımadan, oğlumda çok memnun. 🤗
biryavuzkusu Hunili ya uzun süre kullanırsa verilebilir aslında şimdi işbire bakıyorum 1500 lira vercem 2 sene sonra çökecek biraz daha veririm uzun süre kullanır teşekkür ederim 😊
Hunili biryavuzkusu ben wocolat baby kullanıyorum ve 7 yaşına kadar kullanılıyor. Bi yataktan alınabilecek en yüksek verim diye düşünüyorum. Tamamen doğal üstelik 🤗
biryavuzkusu Hunili tahmin ettiğimden fazlaymış fiyatı 😂 ben tek kişilik boyutta akacağım 4 bin küsür oluyor neredeyse çok fazla geldi 😂
Hunili biryavuzkusu bende tek kişilik boyutta aldım ama indirimdeydi. Trendyolda da satıştalar belki orda indirime girer ama bilemiyorum 🤷🏼♀️