Defne-cicegim Arkadaşla bebeğim 8 aylık oldu ve hala uykusu geldiğinde parmak emiyor. Emzik de denedik ama yok. Ne önerebilir siniz. Yada parmak emen bebeği olup sonradan emzik alan oldu mu .emzik önerisi olan
mom0989 Defne-cicegim 3. Ay parmağını almaya başladı emziği bıraktı ne yaptıysam bırakmadı emziği bıraktı parmak hala devam 15 aylık. O yüzden gece uyanmamızda olmuyor
Ozlem-mira Defne-cicegim benim kızımda altı aylık ve 4 aylıkken başladı uykusu geldiği zaman parmağını emmeye başlıyor dalınca bırakıyor . İnternneten baktım da 2 yaşa kadar olabilir diye yazıyordu . Sürekli yapmadığı için bende üstüne düşmedim sonuçta sadece uykusu geldiği zaman emiyor dalınca bırakıyor . Emzik de bir sürü marka denedim doğduğu günden 3 aya kadar hiç birini tutmadı bende zorlamadım . Avent bibs wee nuk tutmadı da tutmadı
Defne-cicegim mom0989 bizimde üç ay olana kadar emzik aldı 3 aylık olunca birkati hala parmaklarini emiyor çok üzülüyorum
Defne-cicegim Ozlem-mira aynen bende birçok yazı okudum ama emzik emince sanki insanın içi bı nebze daha rahat oluyor kıyamıyor insan . Bizimde öyle uykusu gelince emiyor.bakalim artık zamanla ne olacak