Kbrmrc Kızlar doğumdan sonra nur topu gibi bir basurum oldu şuan çok ağrıyo tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum çok acıyo ameliyatsız nasıl geçebilir sizler neler yaptınız
Muhammedd23 Kbrmrc eczanede procto diye bir krem ve fitil var onu al birde anestol bunları kullan. Sıcak suya otur. çok sancıdigi zaman en iyi gelen şey viks korkma agritmiyor öyle güzel hemen sancı kesiyor ki anlatamam
Kbrmrc Muhammedd23 anestol şuan evde var hemen sürmeye başlıyım ozaman canım her tuvaletten sonra mı sürcem nasıl yapıcam bilgi verir misin
Muhammedd23 Kbrmrc elinden geldiği kadar sursen faydası var. Birde sokaktan biz taş bulduk mikrodalga da ısıtıp makatin oraya koyuyordum oda iyi geliyor ve pratikte
Kbrmrc Bi de netten 10 adet kemerli patlıcanın yeşil sapını 10 bardak suda kaynatıp 5 gün boyunca sabah akşam içiyomuşsun bunu yapıp da faydasını gören oldu mu acaba
wangel Doktorunuzla görüşün vereceği kremler işe yarayacaktır benimde basıma gelmişti. Bir kaç krem kullandım 10 gune tamamen geçti.. ilaçlar da acısını azaltmıstı.