Gozdemasal Merhabalar 4 aylık bebeğim var ama hala göğüslerim çok doluyo geceleri üç saat kalkmasa taş gibi oluyor nasi terbiye edebilirim
Nilsmoms Gozdemasal Bende de ayni sorun var.Fiskirarak geliyor sutum.Doktora sordum yapacak birşey yok zamana bırak diyor.Ama sütün de fazla gelmesi büyük sıkıntı..
Eddaliko Gozdemasal Benimde geceleri öyle oluyor 3saat emmese ama gündüz hiç öyle olmuyor mama yapmak zorunda kalıyorum😞Sizin gündüzdemi o şekilde?
ecemm-6161 Gozdemasal Tabiki o da doğru normal gelmesi daha iyi ama en azından geliyor bende o da Yok 😥😥 herkese imrenmekten başka bişeu yapamıyorum MAŞALLAHH sana güzel kardeşim Rabbim korusun seni 🤲🏻
Gozdemasal Nilsmoms baya peki sagdigomiz sütlerden muhallebi falan yapsak Eylül de sagmistim ay sonu yapsam bı sıkıntı olur mu
Kardoo Gozdemasal anne sütü buzlukta 3 ay durabiliyor geçmiş zamanı yapmayın bence sürekli sağım yapıp buzluğa atın görüşleriniz terbiye olucak zaten bir sure sonra
Gozdemasal ecemm-6161 gelmesi de sıkıntı işte çok gaz yapıyor tazik kuvezde kaldığı sürece çok sağdigim için kanallar açılmış