Mircan Kızlar bebeğim 5aylik oldu yavaş yavaş atlatiyoruz 4ay ayağını oyleki beni perişan etti şimdi gecemiz gündüzümüz belli değil gündüz uyuyor gece sabaha kadar uyumuyor nasıl uykusunu düzene sokarım gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama çok ağlıyor
Muzik Mircan Benim bebeğim de 4 ay 13 gunluk oldu,uyku düzeni cok bozuldu.Nerdeyse gunduz bile uyumayacak.Gunduze döndü gece bizi baya bir zorluyor
Ahimess Mircan gündüz çok mu uyuyor unutmamaya çalışın eğer gereğinden fazla uyuyorsa gece de saatlerce uğraşın benim de bir kaç kere öyle oldu. Ayağımla sallıyorum kıpırdadıgi anda çok salladım sabaha kadar. Alissin gece uykusuna diye
Adige3062 Mircan bizde neredeyse 5aylik olucaz uykularimiz berbat saat basi uyanmalar yetmedi bu iki gundur sabaha karsi tamamen uyaniyor su an bile ayagimda dalmasini bekliyorum perisan oldum artik bana hic gececek gibi gelmiyor artik dalamiyor cocuk 😪
Mircan Allah sana sabır versin 4 ay atağı tam bı felaketdaha önceden 9 uyur sabah 8 9 gibi uyanan çocuk artık gece mümkün değil uyumuyor gündüz uyuyor meme reddi de oldu sadece uyurken emiyor
Mircan Ahimess evet gündüz çok uyuyor canım yarın çok uyutmicam gece de dediğin gibi yapicam inşallah düzene girer
Ahimess Mircan 1 hafta yaptın mi alışır mutlaka Allah yardımcın olsun gündüz çok unutmamaya çalış dikkatini dağıt dışarıya çıkar evinin önüne değişik insanlar görsün faydası olur
Mircan Adige3062 canım bundan 2saat önce uyudu tekrar uyandi hala sallıyorum inşallah uyur bende hiç gecmicek diye düşünüyorum bizim gaz sorunumuzda bitmedi daha 😥
Adige3062 Mircan sabah 7de uyudu 8 de uyandi bizim ki simdi tekrar uyutma cabalarindayim🥺 bizim ki gaz da degil anlamiyorum gaz olsa aglar ama yok sabah oldu saniyor esimle nobetlese devam ediyoruz artik oda sabah ise gidiyor zor oluyor haliyle uyusun hemen bende uyucam gözümden uyku akıyor
Ilknuraltun Mircan aynı durumdayız ya gündüzde uyumuyor oyna benimle gezdir beni diyor kızım 5yaşında diyorum sabret Oda büyüyecek neler geçmedi
Mircan Ilknuraltun inşallah canım tek temennim hayırlısıyla büyütmek elbet geçecek ama insan yıpranıyor işte
Betul1231 Benim bebeğim yaşına giricek ayın sonunda normal de gündüz olsun gece olsun uyku saatleri olan bi bebekti şu son 1,5 haftadır ne gündüz ne gece uykusu kalmadı 🥺
Mircan Burakselin benim gece 12 den beri uyumuyor ara ara uyuyup uyanıyor ama derin uykuya dalıyor canım