Muhteriz Bebeğim 55 günlük ve akşamları hep aynı saatlerde huysuzlanıyor ve memeyi hiç almak istemiyor zar zor uyuklamaya başladığında emziriyorum diğer zamanlarda emiyor ama sonlara doğru süt akışı yavaşlayıp azalınca aglamaya kafasını çevirmeye başlıyor eşim de belki doyduğu için istemiyordur diyor ama ağzını açıyor ağlıyor emzik verince susuyor acaba emzik meme reddi mi yapıyor bu ay 500 gram aldı
Deletedmom121 Muhteriz bende o ayda o sorunla karşılaştım simdi 3 buçuk aylık ve halen mana içmiyor:( zar-zor veriyirum benim de etrafında doğmuştur verme diyolar ama 6 saat nasil tok durur ve emziği verince şapşap emiyor
Sshhhh Benimki 26 günlük meme verince ağlıyor emzik verince susuyor emziği bıraktırmaya çalışmalıyız bence ben emziği biraz veriyorum sonra çekip memeyi veriyorum öyle alıyor
Muhteriz Sshhhh onu da deniyorum emzikle sakinleşince çekip memeyi veriyorum ama fatkedince basıyor çığlığı çok üzülüyorum emziği de sadece uyuyacağı zaman veriyorum aslında ama
Muhteriz Deletedmom121 evet aynı canım niye böyle acaba şaşırıyorum bi bebek 6-10 arası nasıl aç durabilir emdiği de kavga gürültü midesine ne gidiyor ki savaşıyor memeyle resmen acaba bu yüzden mi az kilo alıyor bebeğim 😢