BuseToprak Covid tedavisinde favimol kullananlar çok fazla kullanmayın diyen var ne yapmalıyız bilemiyorum herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Ikrazumra19 BuseToprak canim burda kimse sana ic veya icme diyemez annem de pozitifti icti ilaclari doktor cigerlere inmesini engelliyor demisti yani sen kendine bak olc tart ona gore karar ver gecmis olsun
Defnemm22 Eşimin teyzesi covid oldu grip gibiydi öncesinde, ilacı içmeye başlayınca daha kötü oldu ve bıraktı 1 haftada düzeldi ilaçlar çok ağırmış
Defnemm22 BuseToprak pozitifmisiniz bence ilaç içmeyin çok kişiden duydum bende onu evde ıhlamur c vitamini tavuk suyu çorba yapın eğer kötü olursanız ilacı içmeyi tekrar düşünün bence
BuseToprak Defnemm22 eşim pozitif e muhtemelen bebekle bende öyleyizdir diye düşünüyorum bebeğimin burnu tıkalı fizyolojik kullanıyorum ama düzelme yok en çok ondan korkuyorum aslında
Defnemm22 BuseToprak korkma bebeklere zaten ilaç vermiyorlar allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebekler yetişkinler gibi değil daha hafif atlatıyolar sizde dediğim gibi lütfen doğal şeyler tüketin