aselinannesi06 9 aylık kızım var 3-4 gündür gece uykusunda çığlık çığlığa ağlıyor kucağıma alıp sakinleştiriyim diyorum dua okuyorum yine aynı ağlamaya devam ediyor gözleri kapalı oluyor bir süre ağlayıp susuyor yatırıyorum. Neden oluyor acaba bilen var mı?
123ZDB aselinannesi06 5 ayımıza girdik bizde aynı şekilde çığlıkla ağlamaya başlıyor sakinleşmiyor baya bi ağlıyor ne yapıcağımı bende bilmiyorumm 😔
Yenianne1 aselinannesi06 benimkide ayni dislerden diorm ama blmiorm yatirmadan dua falanda okuyirm korkutuyolarmi ne biliym
aselinannesi06 123ZDB çok zor gerçekten nasıl ağlıyor bi de içim gidiyor o öyle ağlayınca 😔 dişten mi oluyor acaba diyorum ama 6 tane dişi var hiç böyle olmadı
Canimbebegim 123ZDB benım oglum da oyle bende anlamadım nedenını ben doktora soyledıgımde demıstı Kı hamılelıkte cok stres mı yaptın
aselinannesi06 Hlycrmn yaa o zaman odasında hiç yatamaz kendisi şuan çünkü hamileyim 2.5 ay sonra doğumum olcak oda yaptım kızıma şimdi yatırmayım o zaman tek başına
545054 Yaşına girdik 2 gün önce daha da arttı gece ağlamaları uykusuzluktan çıldırıyorum artık gözlerini açmadan sürekli ağlıyor doktora götürdük hiçbir şey çıkmadı tahlil yapıldı 8. Aydan sonra başladı bizde de uykusunda ağlamak 😔🤦♀️
aselinannesi06 545054 inşaAllah geçer hepsinde de çok zor gerçekten ben hamileyim bir de 7 aylık böyle giderse ikisi çok zor olcak benim için 😔
aselinannesi06 Canimbebegim onun da etkisi var o zaman ben çok sorun yaşamıştım 😔 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
tuval aselinannesi06 bizim azı dişlerde böyle oldu ilk gece anlamadım diş olduğunu sonra baktım kabarmış o 1 hafta sabahladık hep 😔
aselinannesi06 Yenianne1 bende sürekli okuyorum ama aynı değişen bir şey olmuyor inşaAllah geçer hemen