Mavi2 Hanımlar kızımda konak var diye canbebe’nin bebek yağsını aldım fayda edermi ilk anneliğim pek Bi bilgim yok kayın valideme sormak istemiyorum fikirlerimiz uyuşmuyor anneme kalsa direk piskljik baskı o kızan üşür filan kullan var mı
Kiziveannesii Mavi2 zeytinyağı sür canım banyodan 1 saat önce yumuşasın doku tarakla çok bastırmadan tara çıkıyor 1 2 yıkamada
Princessmother Mavi2 Yani markasının çok farkedeceğini düşünmüyorum canım sonuçta herkeste farklı yağlar var. Çok şüküre kurtulduk biz darısı size inşallah
CigdeminMevasi Mavi2 banyodan yarm saat çnce sür banyo sırasnda yada banyodn önce konak tarağıyla tara canm geçiyor bnm kızımda çok yoğun şeklde vardı 2 seferde geçti
Zuhre_cicegi Mavi2 bebek yağı ve vazelini karıştırdım ben çok faydasını gördüm zeytin yağı sürdüm ama onun pek faydasını göremedim
Mavi2 CigdeminMevasi bende öyle tarak yok başka neyle yapabilirim Bi yerde diş fırçası okumuştum oda yardımcı olur mu acaba
CigdeminMevasi Mavi2 diş fırçası sert olabilr tarağı yatay tutuyorsnya aynı şey değil bnce evde eskiden babalarmzn kullndığı ince dişli taraklardan varsa oda olanilr